Friday, December 14, 2012

Saya dah jd orang bujang......

Assalammualaikum sumer...

Lamanya tak update blog ni...mama lupa dah alamat bloq saya nih..hehehe
29/11/2012 aritu, saya dah selamat jdik orang bujang..Jd orang bujang??
Dah berkhatan laaa...Alhamdulillah..skrg dah baik....Saya berkhatan kat Poliklinik Dr Azhar, Pokok Sena, Kedah....atuk ngan nenek jaga saya..mama ngan ayah jaga jugak....tp tak lama la..dalam 4 hari..sbb mama ayah keja kejeee.....30/12/12 mama ngan ayah buat kenduri kesyukuran sempena saya berkhatan..Ramainya sedara mara atuk ngan nenek datang...meriahhh..

Ni saya sharekan gambar-gambar yg sempat mama snap masa tu yea....Enjoyyyy!!!!

 
 
Dah selesai..ayah ngan atuk tgh pakaikan kain.....
Ala cucu atukkk..tak sakitlaaaa.......

Dah hari ke-2, ok sikit dah...ape lg..main PSP laaaa....







Sekitar kenduri.....org dah start mkn...


Ni turn org masjid mkn .....meriahkannn...

Dah letihhhh...nak tidoooo.....
 
Nanti kita update lg yea....daaaaa...........

Monday, June 13, 2011

My Birthday....

Assalammualaikum..

Lamanya tak update blog ni...mama asyik bz jek.....sy dah 7 thn.....9/6 aritu sy sambut birthday ngan mama n ayah...thn ni majlis tertutup mama ckp...sbb dah celebrate ramai2 masa family day hjg bln lepas..doakan sy berjaya di dunia dan akhirat yea...jdik anak yg soleh..aminnnn

Kek Birthday sy thn ni.....



Nak tiup lilin....ada 7 semuanya.......













Acara potong kek kat umah....





Dinner @ D'Tree Steak, Semenyih...












Mgg ni nak share kek dengan kawan2 kat umah ibu dan KAFA...k...jumpa lagi.....daaaaaa

Saturday, November 27, 2010

My Concert & Graduation Day.....

Salam..

Saya dah grad..horeyyy...dah tamat tadika kat Johan Ceria.....sori...dah lama erk tak update blog nie..so saya share kan gambar2 masa saya menari dragon dance ngan saya amik sijil saya yer..

nila gambar saya masa terima sijil..sedih je muke...bkn ape..saya demam mlm tu..tp dtg jugak..
.Dragon mama ayah yg tgh demam..tp terpaksa menari jugak..paksakan diri kejap..udahnya tgh2 menari boleh angkat kepala dragon, cembeng nak nangis..huhuhuuh..alahai dragon mama.....

Dragon dance dr kelas P2..ada 24 student n digabungkan dalam 1 persembahan..tahniah teacher2 Johan Ceria..bkn senang nak train diaorg nie...

Gambar bawah ni tarian Arab ngan tarian Bangra dr kelas kawan2 saya..



Monday, March 15, 2010

Cuti Sekolah datang lagiiiiii

Assalammualaikum...

Lamanya tak citer kat blog ni kan..arini tadika saya tutup...bila cuti sekolah....saya pun cutilaaaa...pepagi mama dah kejutkan..nak mandi kat umah umi ke..nak mandi kat umah..zzzzz..malasnya nak bgn...bila mama dah nak trn, br saya ckp nak mandi umah..apa lg..bisingla mama..hehehhe...soriiii mama....ala..nak duduk umahla...tak bestla..duk umah boleh tgk cartoon ..boleh main game...boleh main mainan saya..mcm2la saya boleh buat....huhuhuh.. saya br mula selsema n batuk smlm...sian saya..mama ayah pun kesiankan saya..tp nak buat camne..mama ayah kena keja...takpela...ubat pun mama dah kasik kak Husna...

Kul 11 pg arini dah tipun mama....tanya blk kul bape..sabar aje kan..hehehehe..apa2 pun...saya tak sabar tunggu Jumaat ni..mama ayah nak bawa saya blk Kedaaaahh..horeeeyyy..boleh blk jumpa nenek..atuk..mak ucu...n kengkawan2 saya kat sana...hehehehhee..nnti saya cite lagik ye..daaaaa

Monday, December 14, 2009

Konsert Sekolah Saya

salam,

Konsert tadika Johan Ceria dibuat on ( ??? Disember 09).alamak..mama pun lupala..hmm..malam tu saya pun buat persembahan...adala video n gambar2 yg mama n ayah ambil..nnti ada masa mama saya akan uploadkan yer (maklumla mama tu asyik sibukkk ajeee) ..malam tu class Penguin 2 (kelas sayalah tu) perform tarian jungle..abisla muka kami semua diconteng2...ahaks..muka kami mula diconteng start kul 6 ptg..perform dkt kul 9..apa lg..saya kan seorang yg tak boleh diam..abis saya lap kat baju putih..mama datang terkejut tgk muka dah takde gambar elephant...aduhhhh..kawan2 lain semuanya ok..ada gambar tiger, lion..monkey..macam2 lah...nakal betul saya..mama n ayah geleng kepala dengar teacher asyik jerit2 nama irfan kat dewan tuh...hahahahhaa..sorry mama ayah..tahun depan irfan buat lagik...hehehehehe..nakal..memang nakal..ahaks..

Saturday, October 17, 2009

Koleksi Syawal 2009

Assalammualaikum,


Rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..walau lg 2 hari nak abis Syawal..al maklumla..kesibukan mama lately ni...Saya beraya di Kedah..kat Pokok Sena tahun ni..pastu beraya kat Negeri Sembilan..tahun ni kurang berjalan kata mama, masa suntuk sangat..apa2 pun...saya happy je sebab boleh beraya banyak tempat..Saya nak kongsikan gambar-gambar semasa raya tp kat ofis mama asyik kena 'block' je..huhuuhhu..takpelah ye..kalau boleh nnti mama uploadkan..daaa

Monday, September 14, 2009

Salam Lebaran

Assalammualaikum,


Dah lama saya tak update blog ni...(actually mama yg update) hehehe..sibuk sikit mama kata skrg ni..Dah masuk minggu terakhir kita puasakan (sebenarnya saya tak poseee)..Puasla mama n ayah kejut bangun sahur..saya bukak mata sikit..pastu pejam balik..hehehhee..susahnya saya nak bangun...ish..nnti saya kena belajar puasa jugak mama cakap..takleh camni..

Oklah , disebabkan dah dekat nak raya..Saya ambil kesempatan ni utk ucapkan Salam Lebaran buat semua..Maaf Zahir & Batin...n halalkan segala-galanya yer..Balik kampung tu, elok2 je..Moga selamat sampai ke destinasi dan kembali semula ke destinasi asal...hehehehe..amin..